Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.

  • 1. Με Αντικαταβολή μετρητών κατά την παράδοση του προϊόντος.
  • 2. Μέσω PayPal.
  • 3. Με Πιστωτική /Χρεωστική/ Προπληρωμένη Κάρτα με Ασφάλεια Συναλλαγών μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Εθνικής τράπεζας.
  • 4. Κατά τη χρήση των υπηρεσιών της Εθνικής τράπεζας, οι τραπεζικές σας πληροφορίες δεν κοινοποιούνται ποτέ. H Εθνική τράπεζα κρυπτογραφεί και προστατεύει τον αριθμό της κάρτας σας και τα τραπεζικά σας δεδομένα, σύμφωνα με την πολιτική προστασίας της.
  • 5. Πληρωμή με Τραπεζικό Έμβασμα (κατάθεση).

Εφόσον επιλέξετε την καταβολή του τιμήματος με τραπεζικό έμβασμα, θα λάβετε αμέσως μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας, ένα e-mail με όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε για να κάνετε την τραπεζική κατάθεση χρημάτων. Αυτό μπορεί να γίνει είτε μέσα από την ιστοσελίδα της τράπεζά σας, μέσω e-banking, τηλεφωνικώς ή απευθείας σε κάποιο τραπεζικό κατάστημα.

Στο αποδεικτικό θα πρέπει να αναφέρεται είτε το ονοματεπώνυμο πελάτη, είτε ο κωδικός παραγγελίας, ώστε να μπορέσουμε να ταυτοποιήσουμε την κατάθεσή σας. Λόγω ενδεχόμενης καθυστέρησης που μπορεί να προκληθεί (έως 3 εργάσιμες ημέρες) κατά τις διατραπεζικές συναλλαγές και με γνώμονα την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο info@dalezio.com, ώστε να επεξεργαστούμε την παραγγελία άμεσα.

Σημαντική σημείωση: Στην περίπτωση παραγγελίας και πληρωμής με τραπεζική κατάθεση, το προϊόν δεσμεύεται για 3 εργάσιμες ημέρες σε κατάσταση αναμονής έως ότου πραγματοποιηθεί η πληρωμή από εσάς. Στην περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η πληρωμή εντός των 3 εργάσιμων ημερών, το προϊόν αποδεσμεύεται και είναι και πάλι ελεύθερο προς πώληση, ενώ η παραγγελία θεωρείται ως μη γενόμενη.

Τράπεζα: ALPHA BANK
IBAN: GR1501401790179002340008157

Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
IBAN: GR5101100460000004600208344

Δικαιούχος: Δαλέζιος Μπαλτζάκης Ιωάννης
Αιτιολογία: Ονοματεπώνυμο πελάτη ή Κωδικός Παραγγελίας