Αγοράζοντας από το Dalezio.com έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν μέσα σε διάστημα 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα έκδοσης της απόδειξης αγοράς και να ζητήσετε αντικατάσταση του προϊόντος ή επιστροφή χρημάτων.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση (όχι χρησιμοποιημένα), να έχουν πάνω το καρτελάκι και η συσκευασία να μην έχει υποστεί φθορές. Μαζί με το προϊόν πρέπει να επιστρέφονται όλα τα έγγραφα ή παρελκόμενα που το συνοδεύουν (πχ. Απόδειξη λιανικής, υλικά συσκευασίας). Χωρίς το παραστατικό πώλησης είναι αδύνατη η αλλαγή οποιουδήποτε προϊόντος ή επιστροφής χρημάτων. Για λόγους υγιεινής δε γίνονται αλλαγές σε εσώρουχα/μαγιό. Σε προϊόντα εκπτωτικά ή προσφορών ΔΕΝ γίνονται αλλαγές-επιστροφές.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ & ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Η επιστροφή του προϊόντος είναι δωρεάν εφόσον γίνει μέσω της μεταφορικής εταιρίας που συνεργαζόμαστε (βλ. Τρόποι Αποστολής). Η εταιρία μας καλύπτει τα έξοδα της πρώτης επιστροφής αλλά και επαναποστολής. Σε περίπτωση δεύτερης επιστροφής επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής σε εμάς και επαναποστολής από εμάς σε εσάς.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ (ΔΩΡΕΑΝ)

  • Ενημερώνετε το Dalezio.com (τηλεφωνικά ή μέσω E-mail) για το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε καθώς και για το λόγο της επιστροφής.
  • Καλείτε τα ΕΛΤΑ courier και μας στέλνετε το δέμα στην παρακάτω διεύθυνση με χρέωση παραλήπτη*(Σε περίπτωση αποστολής με άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς).Dalezio.com, Πανούση Μπεμπέκου 1, Βοχαϊκό Κορινθίας, τ.κ.20006, Τηλέφωνο: 27410-55652
  • Μόλις παραλάβουμε η αλλαγή ολοκληρώνεται εντός 5 εργάσιμων ημερών.
  • Σε περίπτωση μεγαλύτερης αξίας προϊόντων η διαφορά χρεώνεται στον πελάτη.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Σε περίπτωση που δεν θέλετε να αντικαταστήσετε το επιστρεφόμενο προϊόν με κάποιο άλλο, μπορείτε να ζητήσετε μερική ή ολική επιστροφή χρημάτων. Στη μεταξύ μας επικοινωνία θα μας αναφέρετε το λόγο επιστροφής καθώς και το IBAN, την τράπεζα αλλά και το όνομα δικαιούχου. Μόλις το προϊόν φτάσει στην αποθήκη μας και ελεγχθεί ότι βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, θα καταθέσουμε το ποσό επιστροφής στον λογαριασμό που μας έχετε δώσει εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής των στοιχείων σας. Τυχόν τραπεζικά έξοδα-κρατήσεις που προκύπτουν επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη, όσον αφορά την τράπεζα του ιδίου.